Sobre nosaltres i el nostre equip de treballAsovall és una firma especialitzada en l'assessorament de petites i mitjanes empreses, a les quals ofereix una gestió integral, cobrint totes les necessitats i oferint un servei professional.

Va iniciar el seu camí l' any 1979, i des de llavors, de manera ininterrompuda, ha vingut exercint la seva activitat. L'experiència i rigor en les nostres actuacions avalen la nostra professionalitat.

Asovall està formada per professionals qualificats, en contínua formació, organitzats en departaments especialitzats en sectors laboral, comptable, fiscal, mercantil i jurídic. A més, l'empresa compta amb la col·laboració de professionals externs a la societat que aporten la seva dilatada experiència i coneixements.

Asovall es va fundar amb l'objectiu de suplir les necessitats de particulars i empresaris, permetent que aquests, puguin dedicar el seu temps a la direcció del negoci, amb la tranquil·litat que tota la resta està en bones mans.

Garantim com a valor afegit el tracte personal, directe, amable i agradable, i sobretot de confiança amb els nostres clients, mantenint una relació permanent i anticipant en tot a les seves necessitats. La nostra gestió és plenament fiable, avalada per més de trenta anys d'experiència, i sempre potenciant el ampliar els coneixements tècnics i les habilitats necessàries per a assegurar la capacitat de resposta.

Equip Asovall

Sobre nosotros

37+

anys de servei a l'empresari

0

litigis per responsabilitat civil

Perseverança

Millora contínua cap a l'excel·lència en el nostre treball

Passió

Tracte directe, proper i personalitzat amb els nostres clients

Integritat

L'ètica laboral, la integritat i l'honestedat són pilars essencials

Proactivitat

Preveiem i ens avancem a les situacions que es poden donar

Resultats

Més de 37 anys d'experiència avalen els nostres resultats satisfactoris

Seguiment

Que el client ens senti recolzant la seva activitat és important per a nosaltres

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència. Si continua navegant, considerem que accepta aquest ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a l' Avis legal