Dedica't al teu negoci,

de la resta ens en cuidem nosaltres

  • confiabilitat: més de 37 anys d'experiència ens avalen
  • dedicació exclusiva als nostres clients particulars o empreses
  • comunicació fluida i constant entre gestors i empreses
  • cooperació per obtenir el millor servei en tràmits legals
  • compromís per a obtenir un resultat òptim

Per què escollir-nos com advocats assessors i gestors?

PROFESSIONALITAT

Gràcies a l'experiència directa de 37 anys, a la constant posada al dia, a l'ètica professional i als professionals que la integren.

EFICACIA

Realitzant estudis constants, auditant els nostres propis treballs, establint protocols de compliment de terminis.

TRACTE PERSONALITZAT

Tot el nostre equip, tot i ser especialistes en les seves àrees concretes, a través dels nostres protocols coneixen l'empresa globalment i interactuen entre si amb el resultat que el client obté el millor tracte.

SOLVÈNCIA

L'experiència dels nostres clients ho confirma.

CONFIDENCIALITAT

El secret professional és sagrat per a nosaltres.

SOL·LICITI PRESSUPOST GRATIS!

Ompli les seves dades i contactarem amb vostè per oferir-li un pressupost personalitzat

ELS NOSTRES SERVEIS PROFESSIONALS

Solucions amb la màxima eficàcia garantida

Assessorament i gestió fiscal

Estem en disposició d'oferir tota la informació relativa al règim fiscal de societats mercantils, civils i autònoms persones físiques que els nostres clients puguin requerir. Oferim orientació sobre l'abast fiscal de qualsevol decisió empresarial.

Assessorament
i gestió comptable

Estem especialitzats en els diferents règims comptables i ens adaptem a ells amb un mètode de treball que s'adequa perfectament a les necessitats dels nostres clients.

Assessorament i gestió laboral

Comptem amb Graduats Socials i Llicenciats en Dret preparats per a l'assessorament laboral que pot requerir qualsevol entitat empresarial. Podem oferir-li una externalització integral del departament de gestió de personal de la seva empresa.

Assessorament jurídic / Despatx d'advocats

Comptem amb especialistes en les diferents disciplines amb la suficient experiència i preparació per oferir un acompanyament, assessorament i defensa legal òptim.

Trànsit-transports

Com Gestoria Administrativa, realitzem amb la màxima eficàcia garantida canvis de titularitat i matriculacions de qualsevol tipus de vehicle, baixes, renovacions i duplicats de permisos de conduir amb la major celeritat possible.

Administració de finques

El nostre treball és gestionar, assessorar i guiar la comunitat, i executar de manera efectiva els acords que s'assoleixin segons les seves indicacions i en defensa dels seus interessos. Estem al servei de la comunitat i dels propietaris.

Sobre nosaltres

Asovall és una firma especialitzada en l'assessorament de petites i mitjanes empreses, a les quals ofereix una gestió integral, cobrint totes les necessitats i oferint un servei professional.

Despacho

Garantim com a valor afegit el tracte personal, directe, amable i agradable , i sobretot de confiança amb els nostres clients, mantenint una relació permanent i anticipant en tot a les seves necessitats. La nostra gestió és plenament fiable, avalada per més de trenta anys d'experiència, i sempre potenciant el ampliar els coneixements tècnics i les habilitats necessàries per a assegurar la capacitat de resposta.

Què opinen els nostres clients?

Josep Solà

Des de l'any 1997 el Sr Antonio Asenjo i el seu equip han estat el nostre Assessor Fiscal - Comptable, en aquests anys han passat coses de tota mena però sempre han estat darrere i estem molt agraïts per la seva tasca i eficàcia. Josep Solà, Autoescola Canyelles

Doctor Amadeo Calvo

Tracte proper, serietat en la seva gestió, eficàcia.
Doctor Amadeo Calvo,
Centro de especialidades médicas Nayade

Melchor Sáez

Asovall ha proporcionat a LaAnet una gestió eficient durant deu anys. Estem agraïts pel treball realitzat.
Melchor Sáez, LaAnet SST, S.L.

Empreses col·laboradores

Logo LaAnet S.L.
Logo Cazorla Barberà
Logo Assessoria Sanchez-Crespo
Logo Improdat S.L.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència. Si continua navegant, considerem que accepta aquest ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a l' Avis legal